Pàgines

jueves, 26 de abril de 2012

XIX Exposició Filatèlica i IV Exposició de Col•lecionisme


A partir del proper dia 18 de maig, se celebrarà la XIX Exposició Filatèlica i IV Exposició de col • lecionisme del Grup Filatèlic del Centre Cultural d'Alaior. Aquest any va dedicada al Dr Frederic Llansó Seguí, Diputat Republicà al Parlament Espanyol.

Programa d'activitats.

Dia: 17 de maig a les 20,00 h. Conferència al saló d'actes del Centre Cultural.

Dia: 18 de maig a les 20,00 h. Presentació del matasegells conmemoratiu al Saló de Plens de l'Ayuntament d'Alaior. Acte seguit inaguració de l'Exposició a la sala d'Activitats Ciutadanes a la planta baixa de l'Ayuntament d'Alaior.

Romandrà oberta Fins el dia 27 a l'horari de 19,00-21,00 hores.



Des d'aquí esperem que sigui tot un èxit i animem a tots els socis, col · leccionistes i públic en general a visitar la mateixa, segur que serà del major interès per a tots.

miércoles, 4 de abril de 2012

Entrega de premis del Concurs Infantil del Dijous Bo d'Inca 2011.


Ahir dimarts dia 3 de març, va tenir lloc l'entrega de premis del Concurs Infantil del Dijous Bo d'Inca 2011. El tema escollit vas ser Pau Casesnoves, fill il.lustre d'Inca. El premi es va donar a l'institut IES Pau Casesnoves amb presència del Sr. Batle d'Inca, la Regidora de Cultura d'Inca, el Vocal de Joventut de Balears de la FEBASOFI, el president del Grup Filatèilic d'Inca i membres d'aquesta associació que tants d'anys lluiten per fer d'Inca un poble millor. L'enhorabona a tots els participants i sobretot a la guanyadora del premi, una fulla sencera de segells personalitzats amb el seu dibuix.