Pàgines

domingo, 24 de octubre de 2010

Palmarès Exfilna 2010: Resultats dels participants balears a l'Exfilna 2010.



Ja tenim les qualificacions obtingudes pels participants balears a l'Exfilna 2010. Enguany la participació balear ha estat menys quantiosa que altres vegades, però és pot dir que hem obtinguts uns resultats excel·lents:

Joan Estelrich Maimó, amb la seva col·lecció "El correo aéreo en Baleares 1936 / 39" ha obtingut la més alta qualificació amb 87 punts i medalla d'Or. Renova així la qualificació obtinguda a altres exposicions i manté la seva col·lecció dins l'elit de l'aerofilatèlia.
Per la seva banda, Joan Miquel i Llompart amb la seva col·lecció "El deporte, fenómeno social" ha assolit els 86 punts i també medalla d'Or. A més a més, ha obtingut un dels premis especials del Jurat. En Joan Miquel assoleix la medalla d'or per primera vegada, donant la seva col·lecció un salt qualitatiu.
Antoni Rigo Aguiló, ha estat l'ùnic participant dins la categoria d'Astrofilatèlia amb la seva col·lecció "Marte, el desafío rojo" obtenint 80 punts que signifiquen un Vermeil Gran. Especialment important per la manca de participants en aquesta categoria de futur. 
El menorquí Agustí Sáinz Romero, amb la seva col·lecció "Censuras de Baleares" ha assolit els 71 punts, que signifiquen una medalla de Plata Gran. Agustí ha millorat sensiblement la seva participació a l'Exfilna 2007, on obtingué una medalla de plata. 
Enhorabona a tots els participants i animem a la resta a participar i dur les seves col·leccions a competició.

1 comentario:

  1. El menorquín Agustín Sainz en la Exfilna 2007 de Palma obtubo la puntuación de 70 puntos y plata grande, por lo que la mejoria no fue demasiada
    .

    ResponderEliminar