Pàgines

viernes, 31 de diciembre de 2010

Ha sortit el darrer número d'Alo-Fil







Com que aquestes paraules no varen arribar a temps per l'Alo-Fil que acaba de sortir les deix al Bloc, i l'any qui ve intentaré espabilar més, per que arribin a la revista...

Dies passen i anys empenyen. Hi ha petites tradicions anuals que et fan percebre amb quina rapidesa discorre el temps. Quan en Cosme Sans m‘ha telefonat les tradicionals quatre o cinc vegades, per recordar-me que havia d’enviar la meva aportació a l’Alo-Fil (cosa que havia oblidat com és ja una tradició en mi) m’he quedat estorat de pensar que ja havia passat un altre any. Un any! Pensava que era ahir que venguérem a Alaior per la festa d’en Cosme!
La segona sensació. I què hem fet amb un any! Tants projectes i quan te n’adones ja ha tornat a passar el temps deixant-te en evidència. Bé, toca examen de consciència. Com ha emprat la Federació Balear de Societats Filatèliques i de Col·leccionisme l’any que acaba? En primer lloc hem consolidat, un any més (i van més de vint...) les relacions de treball en xarxa entre les associacions de Balears. Un objectiu important aquest de fer de la Federació no només un ens més o menys difús, si no un super club que arreplegui a tot el col·leccionisme balear. Es a dir, continuar fent país de l’àmbit que ens pertoca. En segon lloc, hem començat a aprofundir en l’ús de la web 2.0. Un número important de grups de les balears han consolidat la seva presència a la xarxa. Ja contem amb dos webs, dos blocs, un nombre important de perfils de Facebok, dues pàgines de Facebok i un Twiter. No és per llançar cohets, però és un bon inici del camí correcte per crear la nostra identitat digital. Aquesta ha estat la porta oberta que ens permetrà, l’any que ara comença crear les pàgines web de tots el grups de Balears mitjançant el programa Axarxa del IBIT.
El 2010 serà l’any de la modernització de les eines, l’any 2011 s’ha de produir la consolidació de la nostra identitat digital i el naixement d’una autèntica xarxa 2.0 del col·leccionisme a Balears. Ànim a tots que el futur ens espera.

Andreu Carles López Seguí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario