Pàgines

lunes, 21 de marzo de 2011

Exposició Filatèlica d'Alaior. Un èxit total!!

     Divendres passat, dia 18 de març, a les 20:00 hores, va tenir lloc la inauguració de la XVIII Exposició Filatèlica a Alaior. El nombre de participants a dita exposició va ser molt nombrós i a més va comptar amb la presència d'una col.lecció infantil, que per cert, era molt bona i segurament aquest hi participarà a la Juvenia 2011 que tindrà lloc aquest mes d'abril a Granada (Capitulaciones de Santa Fe).

A la inauguració que va tenir lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament d'Alaior, varen ésser presents el President del Grup Filatèlic d'Alaior, D. Cosme Sans, la Consellera de agricultura de Menorca, el Sr. Batle d'Alaior i el President de la FEBASOFI, D. Andreu Carles López i Seguí.

Posteriorment, va tenir lloc l'entrega de diplomes per la col.laboració i participació a l'exposició. Un moment molt especial va ser quan en Raul Llambias es va apropar per agafar el diploma. És emocionant veure gent jove participar en aquest esdeveniments.

Una vegada acabada l'acta institucional, tots el presents, varen baixar a l'exposició a posar-li un mata-segell al seu sobre, o bé, compar-lo a la taula d'exposicions. Tot es va allargar fins prop de les 21:30 hores, en que es començà a replegar fins el proper dia.

Si voleu  veure les fotografies, podeu clicar al costat on posa Fotografies del GFiCP.

2 comentarios:

  1. hi havia sa meva col.lecció i no només la meva, sino totes van quedar genials!

    ResponderEliminar
  2. Si. Però sa teva ens va agradar més, ens va fer més il·lussió i era més original. Enhorabona.

    ResponderEliminar