Pàgines

lunes, 13 de junio de 2011

Darrera fase "Aquest és el meu Segell"

     Arribam al final d’aquest curs lectiu 2010-2011, dins aquest darrer mes s’ha exposat a la seu del Grup Filatèlic i del Col•leccionisme la darrera fase d’aquest concurs. Hem de notar, que ha tingut una assistència inusitada, han passat pel Grup de Palma prop de 750 participacions (dibuixos) dels al•lots i al•lotes del Col•legi Jesús Maria de Palma. Des d'aquí la més enhorabona, no només als participants si no que també als mestres que imparteixen classes en aquest centre. Per la seva col•laboració i per la seva implicació en aquest projecte que és “Aquest és el meu Segell”.

     Recordar-vos, que en aquest moment està exposada la darrera fase, que són el alumnes de 5è i de 6è de primària. L’exposició estarà oberta a tothom fins dia 22 de juny aproximadament, que és quan acaben les classes lectives.

     S’han avaluat els dibuixos que estaven exposats i que corresponen a la segona fase d’aquest concurs. El alumnes que hi participaven eren els alumnes d’ESO, tots els cursos. El jurat ho ha tingut molt complicat alhora de decidir quin era el dibuix que més agradava i que més podia reflectir el tema del dibuix “Siguem un bosc verd i frondós“. Les votacions han estat molt nombroses, tant per part dels familiars, com per part de la gent que ha anat a veure aquesta exposició.

     Per tant la qualificació ha quedat de la següent forma:

            • Primer premi: que és el que es farà el Segell personalitzat. El guanyador ha estat D. Pau Nieto Cladera del curs de 1r d’ESO A.

            • Segon premi: Ha estat per D. Sergio Martínez Franco, de 1r d’ESO A.

            • Tercer premi: D. Lisbeth Torres Sánchez, del curs de 3r d’ESO A.

            • Accesit: D. Alberto Ruiz Serra del curs 1r d’ESO A.
     Enhorabona a tots els participants i també a tots els guanyadors. L’entrega de premis, presentació dels segells personalitzats dels alumnes guanyador I demés activitats es realitzaran començant el proper curs 2011-2012. Podreu trobar més informació al bloc o al Facebook: http://col-lecciomania.blogspot.com/

 
Primer Premi: Segell Personalitzat                    Accesit                                             Segon Premi

Tercer Premi

No hay comentarios:

Publicar un comentario