Pàgines

martes, 21 de septiembre de 2010

"Sa Farola" llesta per viatjar per arreu del món

Des de 1861 és el guarda privilegiat el port de Ciutadella, orgullós sentinella de la seva bocana, ha rebut a milers de viatgers arribats d’arreu del món i és ara quan se li ofereix la possibilitat de anar-hi. Sa Farola és des d’ahir protagonista d’una nova sèrie de segells. 0,64 euros és el valor de cadascuna de les estampes postals d’un tiratge de 300.000 fulles.
El segell es posava de llarg al Saló Gòtic de l’Ajuntament, el lloc triat pel Grup Filatèlic i Numismàtic de Ciutadella del Cercle Artístic per explicar com havia culminat aquest nou projecte que contribueix a donar a conèixer el patrimoni cultural menorquí més enllà de les fronteres de “Sa Roqueta”, tal i com van destacar els assistents a l’acte.

A més d’afeccionats van participar-hi la presidenta d’aquest grup, Catalina Jover; Andreu Carles López, president de la Federació d’Associacions Filatèliques de Balears; Gustau Liz, en representació de Correos; i, Guillem Bosch i Amador Marí, en nom de l’Ajuntament de Ciutadella i el Consell, respectivament.
Tots van expressar la seva satisfacció per la culminació d’una proposta, impulsada de manera decidida pel diputat popular Joan Carles Grau, i per la contribució del col·lectiu ciutadellenc que des de l’estima per una afició ha fet de Ciutadella un referent al món filatèlic espanyol.
La presentació del segell es completa amb una exposició filatèlica i monogràfica “Far del Port de Ciutadella, Sa Farola”, que s’inaugura aquest capvespre a l’Espai d’Art Xec Coll del Palau Saura Morell, i una conferència a càrrec de Rafael Soler Gayà, doctor en Enginyeria de Camins, Canals i Ports, sota el títol “El Far de Ciutadella: història i futur”, divendres 24, a la Sala Jeroni Marqués del Cercle Artístic.

1 comentario:

  1. Hola. Deciros que he subido un video de la Exposicición a "youtube" (vista general) y mañana si me es posible, subiré otro con el parlamento de Andreu Carles.
    Saludos. Paco

    http://www.youtube.com/watch?v=IyhP3yPZF58

    ResponderEliminar