Pàgines

lunes, 13 de diciembre de 2010

Exposició Filatèlica. "Un temps els Nadals"

     Dilluns dia 20 de desembre, a les 20:00 hores, a la seu del Grup Filatèlic i del Col.leccionisme de Palma, hi haurà la inauguració de "Un temps els Nadals" amb mata-segell i segell personalitzat. Romandrà obert fins dia 5 de gener, vespres de festius i festius romandrà tancat.

     L'exposició que recull les joguines, les felicitacions, els betlems, les neules....del segle passat i que un temps, foren característiques dels Nadals. L’exposició recull tots aquests objectes i d’altres, de la primera meitat del segle vint des del punt de vista del col·leccionisme. També fa referència a les relacions entre els Nadals, la Filatèlia i el Correu.

Organitza: Grup Filatèlic i del Col·leccionisme de Palma.

Col·laboren: Gabinet Postal, Filatèlic i de la Comunicació. Federació Balear de Societats Filatèliques.

ESTAFETA ESPECIAL DE NADAL. El dia 20 de 17 a 21 hores disposarem d’una Estafeta de Nadal, amb un segell i un mata-segells especials de Correus dedicats als Nadals mallorquins. Oberta al públic general, per a l’enviament de felicitacions personalitzades. Durant tota l’exposició disposarem d’una Bústia Reial per lliurar la correspondència especial urgent a Ses Majestats els Reis d’Orient.

Linck Programa de Festes de l'Ajuntament de Palma:

No hay comentarios:

Publicar un comentario