Pàgines

martes, 1 de febrero de 2011

Aclaració de la Federació Balear de Societats Filatèliques (FEBASOFI)

     La Federació Balear de Societats Filatèliques, FEBASOFI, vol aclarir una sèrie de conceptes que s’han confós o bé no s’han entès massa bé.

1. La FEBASOFI no promou activitats exclusives pels seus membres. Tothom pot gaudir de les exposicions, conferències, sopars, i demés activitats que es plantegen. No es fa cap discriminació de raça, edat, sexe o d’altre col•leccionisme. Tothom és benvingut a la seva seu, sigui d’on sigui aquest col•leccionista, i també si no és col•leccionista.

2. És evident, que en una pàgina web gestionada per la FEBASOFI, només puguin posar els seus anuncis socis que pertanyin a aquesta Federació. És simplement de sentit comú. Un no pot aprofitar casa d’un altre per anar a viure, sense el consentiment del propietari.

3. La FEBASOFI no vol sotmetre a cap grup de les Illes Balears. Només, que si una persona vol exposar dins una exposició competitiva o no, és necessari estar afiliat a qualque grup de col•leccionisme que estigui federat (no necessàriament a la Federació Balear de Societats Filatèliques), pot estar afiliat a la Federació Valenciana, per exemple.

4. La FEBASOFI, respecta tots els idearis dels altres grups de col•leccionisme. Per tant, no es riu, no es mofa, no insulta, no diu mentides... tot el contrari, els hi té respecte.

5. La FEBASOFI està formada per socis, sense ànim de lucre i amb ganes de potenciar el col•leccionisme a Balears i no està formada per “senyors importants”. Tampoc té la intenció de ficar-se en activitats que no són de la seva competència. I sobretot, i el més important, és que la FEBASOFI no et sotmetrà a cap grup, a injúries infundades ni a gent que per qüestions personals vol desprestigiar un col•lectiu a Balears.Junta Directiva de la FEBASOFI.

No hay comentarios:

Publicar un comentario