Pàgines

sábado, 25 de junio de 2011

Tercera i darrera fase del concurs AQUEST ÉS EL TEU SEGELL

     Ja tenim guanyador de la tercera fase i darrera d’ Aquest és el meu Segell. Ha estat una fase molt complicada, els dibuixos han estat molt bons i ha estat molt difícil decidir qui era el guanyador tenint en compte els vots dels assistents i la participació del jurat.

                                                        Primer premi. Segell personalitzat.

     En aquesta fase de “Cooperant farem un bosc” els dibuixos han estat molt sensibles amb el medi ambient i també amb molta significació damunt el tema de cooperar, ajudar i ser sensible amb la gent més propera a nosaltres.

                                                                           Segon Premi
     En el mes de setembre es farà un esdeveniment per lliurar els premis als guanyadors. També es farà la inauguració dels tres segells personalitzats que han guanyat les distintes fases durant aquest curs lectiu 2010-2011. Es lliuraran igualment la resta de premis als altres guanyadors.

                                                                         Tercer Premi

     És d’agrair la participació de tota l’escola del Col•legi Jesús Maria de Palma, sense ells hauria estat impossible aquesta exposició. Mil gràcies a tot el centre, començant per les directores de primària Sor Margalida i per n’Apolònia Ferrando com a directora d’ESO. També donar les gràcies a tots els professors que s’han ofert de forma voluntària a votar els dibuixos dels alumnes del centre. No poden obviar, la presència dels que també han participat de forma activa en el jurat i que són membres del Grup Filatèlic i del Col•leccionisme de Palma. Començant pel seu president, Andreu Carles, i pels col•laboradors Jesús Oliver, Toni Sarañana, Juan Gabriel, Manolo Mota, Javier Feliu, Pere Joan Cortés….

                                                                             Accesit

     Gràcies a tots per fer possible aquest esdeveniment i per fer que els protagonistes siguin els al•lots i al•lotes, ja que ells són el futur de la filatèlia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario