Pàgines

martes, 9 de agosto de 2022

La llegada del hombre a la Luna

El dijous 20 de setembre a les 19h a la seu del Caixaforum de Palma està programada la conferència del Sr. José Manuel Grandela titulada "Apollo 11 - La Llegada del hombre a la Luna".


El currículum del Sr. Grandela es prou llarg. Com a ex-enginyer controlador de satèl.lits i naus espacials als centres de seguiment de Fresnedillas i Robledo de Chavela (NASA), i com a col.leccionista, destacat astrofilatelista, jurat FIP d'Astrofilatèlia, Acadèmic de Número de la RAHF (Real Academia Hispánica de Filatelia e Historia Postal), fou el primer espanyol a pressidir una Comissió de la FIP (Astrofilatèlia 2000-2008).


                                                                                                     Imatge web Caixaforum

El Sr. Grandela ens oferirà una conferència explicant de primera ma, les seves experiències com a treballador de la NASA durant les missions Apollo i altres curiositats dels diferents programes espacials en els quals ha desenvolupat la seva llarga carrera profesional. Tot això amb soport gràfic d'imatges pròpies i d'algunes de caire astrofilatèlic.

La conferència està oberta al públic en general per un preu de 6,00 EUR i les entrades es poden ja comprar al web de Caixaforum  Home - CaixaForum Palma

No hay comentarios:

Publicar un comentario