Pàgines

miércoles, 11 de septiembre de 2013

Inauguració ExfilPalma 2013



Benvolguts companys i companyes,

     Ahir dilluns dia 9 de setembre de 2013, va tenir lloc a la seu del Grup Filatèlic i del Col·leccionisme de Palma, a l'Esp@ifleming, l'exposició de l'Exfibal 2013. Una exposició que va tenir com a col·leccionistes a Antoni Rigo, amb la seva col·lecció de "Marte, el planeta rojo", Agustí Sainz "Censuras militares de Baleares" i Francisco Morro amb "Matasellos ruedas de carreta" que són els darrers tres guanyadors de les diferents Exfibals que s'han celebrat.

     També varen exposar en Juan José Centenero "Postales coloreadas" i "Postales de Mallorca de 1901 - 1906", Jesús Oliver Blanco "Navieras mallorquinas" i Juan Gabriel Barceló Matas "Història postal de les Illes Balears en la primera meitat del segle XIX".
     Es va presentar el segell commemoratiu de l'Exposició i el mata-segells què aportava la FESOFI. Encara queden sobres dins el Grup per vendre! També hem d'agrair la participació dels socis del Grup Filatèlic per muntar aquesta exposició i com no, agrair a Esp@ifleming la seva disposició a guardar aquesta exposició que romandrà oberta des de dilluns dia 9 fins diumenge dia 15 de setembre.
 Dissabte dia 14 de setembre haurà un bufet de cloenda dins el Grup. Vos podeu apuntar a aquest dinar cridant a n'Andreu Carles. El bufet té un preu de 15€.
     Hem de fer notar, que ha sortit al diari Última Hora, un recés d'aquest esdeveniment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario