Pàgines

martes, 10 de agosto de 2010

Més coses sobre les obres del local del Grup



Com ja vos varem comentar el local del Grup està en obres. Les feines consisteixen, bàsicament en:

Reparació de les cobertes (teulades) de la sala de reunions i biblioteca i de l’oficina i dipòsit de la col·lecció del Grup.
Instal·lació de noves sortides d’aigües de pluja de les teulades per evitar les freqüents inundacions que sofria el magatzem.
Eliminació de les taques d’humitat i aigua que s’havien produït a conseqüència de les goteres que hi havia.
Desinfecció del vigam. Teníem formiga blanca i tot tipus de fongs.
Instal·lació de dues claraboies noves, amb possibilitat d’obertura per orejar la sala.
Noves portes d’alumini que eliminaran l’escaló d’accés a la sala.
Timbre d’entrada i timbre d’avís a la porta del carrer.
Pintura.


Tot plegat tindrà un cost de 9.600 €, que s’han finançat mitjançant un préstec sense interès que ha fet un soci.

Malgrat que la situació econòmica no és precisament boiant, la responsabilitat feia imprescindibles aquests mínims arranjaments. En cas contrari corríem el perill de que la degradació del local arribés a ser irreversible. A més a més, la col·lecció del Grup i la Biblioteca – dos dels llegats més importants de la nostra societat – estaven en perill imminent de sofrir humitats, quan no aigua directa amb resultats de pèrdua total o danys de gravetat.

Resta pendent la reforma de l’altra meitat del local que importaria una quantitat semblant. Quan trobem forma de finançar-ho ho farem i el local restarà en perfectes condicions.

La propera temporada la iniciarem amb millors condicions de confortabilitat i seguretat. No està previst que les obres finalitzin totalment abans de mitjans del mes de setembre per la qual cosa haurem de suportar alguna petita molèstia.

No fa falta dir que qualsevol ajuda o col·laboració personal o econòmica serà ben rebuda. Sigui a títol de préstec, sigui a títol de donació. Pel que fa en aquest darrer aspecte vos recordem que tenim en marxa la botigueta del Grup a Internet. Tant comprar els seus articles, com donar allò que ens sobra pot ser una bona forma de col·laborar. De la Botiga s’encarreguen principalment Joan Estelrich i Manuel Mota.

1 comentario:

  1. Pareix que està quedant molt bé. Lo millor seria passar un dia pel Club i poder-ho veure amb els meus propis ulls. Per tant, hem de donar agraïment a aquesta persona que voluntariament ha oferit els seus diners per millora del nostre local social. Crec que després d'aquest gran esforç que haurà fet, el Club ha de tenir unes tasques per fer, exposicions, mostres, conferències.... tota la gent que pugui hauria de participar en tots aquest esdeveniments. Tenim un local social per explotar i per aprofiar-ho. Així que mans a l'obra!!!

    ResponderEliminar